Välkommen att kontakta oss! / Get in touch with us!

Du kan kontakta oss på flera sätt.

Vår juridiska rådgivning kan du nå på flera sätt.

På vår hemsida adbvast.se finns ett formulär att fylla i.

Du kan också mejla till radgivning@adbvast.se eller ringa 073-856 44 00.

Våra jurister tar hand om din fråga/ärende i tur och ordning.

Övrig kontaktinformation finns på adbvast.se

English:

You can reach us in various ways.

For legal advice

Form: adbvast.se

Email: radgivning@adbvast.se

Phone: 073-856 44 00

For other issues regarding discrimination and education you can find contact info at https://adbvast.se/kontakt/

 

Vi behöver prata om AI

På senare år har AI allt oftare diskuterats i samband med mänskliga rättigheter, diskriminering och etik. Just nu pågår en lagstiftningsprocess i EU för att harmonisera AI i unionen, EU IA Act.  Lagen ska bland annat säkra att de grundläggande rättigheterna...

läs mer

MR i valrörelsen

Mänskliga rättigheter och icke-diskriminering är inte huvudfrågor i valrörelsen.  Men de är inte helt osynliga. Vi har gjort ett axplock. Mänskliga rättigheter och icke-diskriminering är stora ämnen. När en delar upp i MR i sakfrågor eller perspektiv kan partiernas...

läs mer

Sommarstängt / Closed for the summer 2022

Det är många som har vänt sig till oss under året. Ett stort tack för det förtroende ni visat oss. Mellan 25 juni och 22 augusti har vi sommarstängt. Men det går alltid att skicka ett meddelande så hör vi av oss när vi öppnar igen. Kontaktinformation hittar du via...

läs mer