Välkommen att kontakta oss! / Get in touch with us!

Du kan kontakta oss på flera sätt.

Vår juridiska rådgivning kan du nå på flera sätt.

På vår hemsida adbvast.se finns ett formulär att fylla i.

Du kan också mejla till radgivning@adbvast.se eller ringa 073-856 44 00.

Våra jurister tar hand om din fråga/ärende i tur och ordning.

Övrig kontaktinformation finns på adbvast.se

English:

You can reach us in various ways.

For legal advice

Form: adbvast.se

Email: radgivning@adbvast.se

Phone: 073-856 44 00

For other issues regarding discrimination and education you can find contact info at https://adbvast.se/kontakt/

 

Vi sprider ordet

Vi har haft ovanligt mycket utbildningar i år. Alltifrån chefer i Västra Götalandsregionen till studenter från USA har tagit del av vår kunskap. Sammantaget har vi nått närmare 500 personer. Annika Lindström, verksamhetschef, berättar mer i videoklippet.

läs mer

Vinterstängt / Closed for the season

Vår juridiska rådgivning har stängt för säsongen. Vi öppnar igen måndag 9 januari 2023. Under den tiden anmäla diskriminering på websajtens formulär Anmäl diskriminering https://adbvast.se/anmal-diskriminering/ Du kan också skicka mejl till radgivning@adbvast.se. När...

läs mer

Vi fyller tio år! / Turning 10!

I år, 2022, har Antidiskrimineringsbyrån Väst funnits i tio år.  Vi firar vårt jubileum på Kulturhuset Bergsjön lördag 19 november klockan 12.30-15.30.  Vi bjuder på en poesi av Yasmin Omar, dans av Danskompaniet Spinn och musik av LecheBurre.  Det blir tal av...

läs mer