Ny styrelse 2022

Vi hade årsmöte 30 mars 2022. Då valdes en ny styrelse för år 2022. Den här gången var Grith Fjeldmose, kommunalråd för Vänsterpartiet i Göteborg, mötesordförande.

Ordförande: Andreas Hernbo

Vice ordförande: Miriam Nokrach

Kassör: David Nilsson

Ledamöter: Cecilia Sohlberg, Janiche Opsahl, Domino Kai, Victoria Trygg

Ersättare: Annika Larsson, Timo Lyyra, Kerstin Nilsson

 

Hbtqi+rapporten omskriven

Tidningen Fempers Nyheter har skrivit om rapporten Hbtqi+personers livsvillkor i Göteborg 2021 som utfördes av Antidiskrimineringsbyrån Väst. Artikeln publicerades 16 maj 2022 och är skriven av reportern Christin Sandberg. Den finns att läsa på...

läs mer

Vad händer efter din anmälan till oss?

Vad händer när en person anmäler diskriminering till Antidiskrimineringsbyrån Väst?  En av våra jurister, Anton Winther, förklarar. Hur görs en anmälan? – Det finns flera sätt. På vår hemsida finns ett formulär att fylla i. Det går också att mejla eller ringa och tala...

läs mer

Exklusivt besök

I maj får vi besök av en grupp studenter från University of Colorado Boulder. Vi är den enda ideella föreningen de ska besöka i Sverige. Studenterna ska också besöka en stor bilfabrik i Göteborg och några företag i Stockholm.

läs mer