Ny styrelse 2022

Vi hade årsmöte 30 mars 2022. Då valdes en ny styrelse för år 2022. Den här gången var Grith Fjeldmose, kommunalråd för Vänsterpartiet i Göteborg, mötesordförande.

Ordförande: Andreas Hernbo

Vice ordförande: Miriam Nokrach

Kassör: David Nilsson

Ledamöter: Cecilia Sohlberg, Janiche Opsahl, Domino Kai, Victoria Trygg

Ersättare: Annika Larsson, Timo Lyyra, Kerstin Nilsson

 

Vi sprider ordet

Vi har haft ovanligt mycket utbildningar i år. Alltifrån chefer i Västra Götalandsregionen till studenter från USA har tagit del av vår kunskap. Sammantaget har vi nått närmare 500 personer. Annika Lindström, verksamhetschef, berättar mer i videoklippet.

läs mer

Vinterstängt / Closed for the season

Vår juridiska rådgivning har stängt för säsongen. Vi öppnar igen måndag 9 januari 2023. Under den tiden anmäla diskriminering på websajtens formulär Anmäl diskriminering https://adbvast.se/anmal-diskriminering/ Du kan också skicka mejl till radgivning@adbvast.se. När...

läs mer

Vi fyller tio år! / Turning 10!

I år, 2022, har Antidiskrimineringsbyrån Väst funnits i tio år.  Vi firar vårt jubileum på Kulturhuset Bergsjön lördag 19 november klockan 12.30-15.30.  Vi bjuder på en poesi av Yasmin Omar, dans av Danskompaniet Spinn och musik av LecheBurre.  Det blir tal av...

läs mer