New cases are on-hold

Antidiskrimineringsbyrån Väst currently lacks the capacity to initiate new investigations.This means that new cases are put on-hold for the time being to allow us to work with the cases that have already been initiated.Our queue for new cases is currently at full capacity, and cases already in the queue are not affected by this situation.
What does this mean if you want to get in touch with us?
Everyone is still able to contact us for legal counseling as we are moving forward.We hope that we can investigate new cases soon.
When that time comes, it will be announced on our website and through social media. Thank you for your patience and understanding.

Sommarstängt / Closed for the summer 2022

Det är många som har vänt sig till oss under året. Ett stort tack för det förtroende ni visat oss. Mellan 25 juni och 22 augusti har vi sommarstängt. Men det går alltid att skicka ett meddelande så hör vi av oss när vi öppnar igen. Kontaktinformation hittar du via...

läs mer

Bevisa med inspelning!

Vad behövs för att att vinna en tvist? Inspelningar är exempel på bra bevisning. En av våra jurister, Carin Apelmo, intervjuades i Göteborgs-Posten 6 juni 2022. Artikeln handlar om vad du som enskild person kan göra om du upplever diskriminering eller missgynnande. ...

läs mer

Hbtqi+rapporten omskriven

Tidningen Fempers Nyheter har skrivit om rapporten Hbtqi+personers livsvillkor i Göteborg 2021 som utfördes av Antidiskrimineringsbyrån Väst. Artikeln publicerades 16 maj 2022 och är skriven av reportern Christin Sandberg. Den finns att läsa på...

läs mer